Фестивалът Hills of Rock - Plovdiv 2023 се отлага за

...
Фестивалът Hills of Rock - Plovdiv 2023 се отлага за
Коментари Харесай

Отменят едно от най-значимите събития в Пловдив

Фестивалът " Hills of Rock - Plovdiv 2023 " се отсрочва за идната година. Това оповестиха на конференция представители на промоутърската компания " Фест Тийм " ООД, община Пловдив и Фондация „ Пловдив 2019 ".

Екипът ни работи интензивно дружно с нашите сътрудници, с цел да изпълним обичания рок фестивал на България и това лято, само че се оказа същинско предизвикателство да се обезпечи качествена музикална стратегия в актуалната икономическа конюнктура. Това сподели Стефан Еленков от   " Фест Тийм ", който уточни, че от компанията не са подготвени да жертват качеството на фестивала. 

" През последните няколко години дружно с нашите сътрудници посветихме всичките си старания и запаси, с цел да осигурим първокачествен музикален фестивал с високо качество на програмата и продукцията и съпътстващите занимания, които нашата аудитория заслужава и чака с неспокойствие ", сподели Еленков.

По думите му уредниците имат упоритостта през 2024 година да обезпечат най-силния " Hills of Rock - Plovdiv " до момента. " Групите, които феновете на фестивала пожелаха и за които към този момент сме в договаряния, са големи имена -  фантазия на всеки предан рок и метъл почитател, а датите ще споделим допустимо най-скоро ", добави Еленков. 

Закупилите билети за фестивала могат да изберат да ги върнат до 31 декември тази година или да ги запазят за следващата година, за когато цените за " Hills of Rock - Plovdiv 2024 " ще претърпят смяна.

" Hills of Rock " е емблема, фестивал, който утвърди Пловдив като Европейска столица на културата. Той е марка на града и остава в Пловдив, където ще се завърне следващата година в цялостния си искра и мащаб. Това каза заместник-кметът по просвета, археология и туризъм на община Пловдив Пламен Панов.

През седемте години, в които се организира фестивалът, повече от 130 имена гостуваха в Пловдив, измежду които Three Days Grace, Evenescense, Guano Apes, Iron Maiden, Sabaton, Judas Priest, Slipknot, Mercyful Fate, Whitesnake, Garbage, Behemoth.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР