Фестивалът Aniventure Comic Con ще се състои между 9 и

...
Фестивалът Aniventure Comic Con ще се състои между 9 и
Коментари Харесай

Спечелете 3 билета за Aniventure Comic Con от играта на ОFFNews

Фестивалът Aniventure Comic Con ще се състои сред 9 и 10 септември в Интер Експо Център, а през двата дни ще забележим най-известните Cosplay посетители в историята на Aniventure, световноизвестни комикс звезди и артисти от най-големите кино шлагери. 

Цели 2500 квадратни метра ще бъдат отделени за най-голямата гейминг зона, правена у нас. Тя ще одобри едни от най-хубавите геймъри от Източна Европа на огромната си сцена, а спомагателни шампионати с огромни награди ще бъдат проведени и за всички искащи да премерят сили в шампионати по игри като CS:GO, League of Legends, FIFA и доста други.

По традиция ще забележим и едни от най-хубавите графити актьори от целия свят с доста мастъркласове и workshop зони за по-малките.

ОFFNews дава 3 билета, които важат за двата дни на фестивала, а с цел да се сдобиете с тях, би трябвало да отговорите вярно на въпроса:

Актьори от кой хитов сериал ще дойдат в България, с цел да се срещнат с почитателите си на Aniventure Comic Con?

Отговорите си оставете като коментар под обявата най-късно до 6 септември. С печелившите ще се свържем посредством имейл адреса, с който са се записали на уеб страницата ни. 

Първата премия ще донесе на печелившия 2 билета, а втора - 1. 

Желаем триумф на всички участници!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР