Фестивал с богата програма в Карловската долина, който ще бъде

...
Фестивал с богата програма в Карловската долина, който ще бъде
Коментари Харесай

Богата програма за Празника на розата в Карлово

Фестивал с богата стратегия в Карловската котловина, който ще бъде от 6 до 18 май, ще предшества Празника на розата в Карлово, оповестиха от локалната община.

Символично начало на розобера в Карловско ще бъде подложен на 6 май в село Войнягово с изявите "Гюл се рони " и "Гергьовска люлка с вито хоро ". Възпитаниците на детските градини от община Карлово ще спортуват с мероприятието "Спортуваме с другари " на 8 май, на площад "20-ти юли ". На идващия ден събитията на площада в Карлово не престават с концерт на Военен духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада под надпис "Споделени музикални мигове ".

Осем дни преди Празника на розата в национално читалище "Васил Левски 1861г. " ще бъде определена "Царица на розата Карлово 2019 ". На 11 май на площад "20-ти юли " ще се състои "Да изиграем едно българско хоро " с присъединяване на детските градини на Карлово.

Празника на розата на 18 май стартира с ритуала "Розобер " в розовите градини на Карлово, с Шествие на Царицата на розата и фолклорен танцов театър. Предвидени са още проява на розоварене и дегустация на артикули с роза в туристически комплекс "Старинно Карлово " и Историческия музей.

В празничния ден ще има още: работилница за приложно изкуство с "Памс празненство "; флашмоб; концерти на Военен духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада, и на рок групите "Dust " и "Диана Експрес ", както и шествие и театър "Fireter ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР