Ferrari представи плановете си за бъдещето на събитие в Италия,

...
Ferrari представи плановете си за бъдещето на събитие в Италия,
Коментари Харесай

Никога самокаращо се Ферари: Директорът

Ferrari показа проектите си за бъдещето на събитие в Италия, като очерта пътя си към бъдещето с напълно електрически мотори.

Съобщенията включваха правоприемник на LaFerrari и съмнение, че SUV автомобилът Purosangue няма да бъде офроудър. Главният изпълнителен шеф Бенедето Виня удостовери още една забавна вест: в никакъв случай няма да има самоуправляващо се Ferrari.

Виня, който е основен изпълнителен шеф от по-малко от месец, даде забавен отговор на въпроса на репортерите дали в миналото ще забележим изцяло самоуправляващо се Ferrari. От Bloomberg:

Италианската компания неотдавна беше хазаин на няколко специалисти по изкуствен интелект, които желаеха да обяснят за какво Ferrari би трябвало да се възползва от самостоятелното шофиране. Вместо това основният изпълнителен шеф Бенедето Виня ги предложения да се повозят на Ferrari на спортната писта на компанията във Фиорано.

" Момчетата с изкуствен интелект се повозиха с нашия тестови водач ", сподели Виня пред кореспонденти в четвъртък в Маранело, откакто показа тактиката на компанията за електрификация. " Когато излязоха от едно Ферари, ми споделиха: " Добре, Бенедето, нашата презентация е безполезна. "

Главният изпълнителен шеф на Ferrari сподели още, че компанията ще продължи да предлага и създава системи за подкрепяне на лидера, само че в никакъв случай система за самостоятелност от равнище 5, която би разрешила на автомобила да се движи без човешка интервенция.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР