Ferrari не се страхува да опитва нещо ново, както доказват

...
Ferrari не се страхува да опитва нещо ново, както доказват
Коментари Харесай

2024 Ferrari 296 GTS

Ferrari не се опасява да пробва нещо ново, както потвърждават моделите 296GTB и 296GTS, които съчетават приблизително ситуиран турбокомпресорен V-6 мотор с електромотор. Полученият хибриден задвижващ елемент е освен извънредно мощен, с комбинирана мощ от 819 конски сили, само че и звучи отлично мелодично.

Разбира се, 296 не извършва същите арии като високооборотните V-8 и V-12 на италианския авто производител, само че все пак е добър предвестител за бъдещето, когато се чака електрификацията да стане по-разпространена от вътрешното горене. Ако 296 купе (GTB) и кабриолет (GTS) са някакъв индикатор, Ferrari не е не запомнило по какъв начин се вършат безусловно зашеметяващи спортни коли, които ви карат да си мислите, че би трябвало да се намирате в автомобилна нирвана.

Управляваният от нас 296 GTB също удостовери, че макар че е претрупан с всевъзможни високотехнологични помощни средства, той към момента е феноменална машина, която могат да употребяват водачи с всевъзможни умения. Може да не звучи тъкмо като екзотичните Ферарита от предишното, само че както 296 демонстрира, новите съставки не всеки път скапват известната рецепта.



Източник: autodiscoveries
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР