Ferrari най-сетне e на път да се предаде и да

...
Ferrari най-сетне e на път да се предаде и да
Коментари Харесай

Ferrari препотвърди намеренията си да представи джип

Ferrari най-накрая e на път да се съобщи и да показа първия SUV модел в историята си. Това е ясно от месеци, само че към момента планът е на доста ранен стадий, тъй че липсват каквито и да е детайлности и фотоси.

Въпреки това, за следващ път управлението на компанията от Маранело даде ясно да се разбере, че желанията им са съществени и първият висок 4х4 модел с черно конче на предния похлупак, рано или късно, ще излезе на пазара.

Това се случи на тазгодишното автомобилно ревю в Детройт, където шефът на концерна Fiat Chrysler Automobiles, чиято благосъстоятелност е Ferrari, препотвърди информацията и посочи, че никога не трябва да чакаме груба и високопрофодима машина.

" Ще наподобява, както би трябвало да наподобява един SUV модел на Ferrari, " декларира Маркионе пред публицисти. " Същото важи и за държанието му на пътя. "

И до момента в който това изложение е, меко казано, мъгляво, всички чакаме новият модел да остане правилен на всички добродетели, с които свързваме продукцията на компанията от Маранело - измежду тях и качествата на суперавтомобил.

Това, което може да се каже сигурно, е, че джипът на Ferrari ще бъде по-различен от всички останали представители на сегмента, като се изключи другата италианска екзотика там - Lamborghini Urus.

 Снимка 334363

Можем да чакаме новаторски софтуерни решения, доста мощ под капака, хибридно задвижване, както и атрактивен външен тип с елегантно купе, качено на по-високо окачване, както повелява традицията при SUV моделите.

Другото несъмнено е, че системата за задвижване ще дава приоритет на задния мост, което ще бъде главният коз на италианците при преследването на качествата на суперавтомобил.

В Детройт Маркионе разкри още, че Ferrari ще съумеят да погасят всички свои отговорности до края на 2018 година, а новият SUV модел ще има основна роля в проектите на марката да удвои приходите си в интервала до 2022 година

Цените се чака да стартират от към 300 000 евро, а най-важният пазар ще бъде Китай, където италианците имат намерение да продават по 2000 бройки от модела годишно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР