Фернандо Каранга започна да вкарва голове за ЦСКА. В петия

...
Фернандо Каранга започна да вкарва голове за ЦСКА. В петия
Коментари Харесай

Каранга започна да вкарва за ЦСКА

Фернандо Каранга стартира да вкарва голове за ЦСКА. В петия си мач след завръщането бразилецът заби две попадения за 4:0 над Ботев Пд. 33-годишният нападател осъществя втория и третия гол, а с изключение на него се разписаха още Джонатан Линдсет (25) и Матиас Фаетон (65). Така вицешампионите събраха 54 точки и отстъпват на Черно море единствено по голова разлика. С 57 т. и мач по-малко води Лудогорец.
Това беше първи епизод от трилогията сред ЦСКА и Ботев. Двата отбора ще спорят два пъти и за място на финала за купата. Първата среща е на 17 април в София, а реваншът - на 1 май.
" Това е един от най-хубавите ни резултати. Голяма победа с чиста мрежа. Добро показване и отличен резултат. Щастливи сме за Каранга. Надяваме се, че това ще продължи ", разгласи треньорът на " алените " Нестор Ел Маестро.
Засегнат от резултата се оказа капитанът на " канарите " Ивелин Попов.
" Благодаря, че за следващ път подкрепяте безусловно, благодаря на нашите момчета от Академията за смелостта и не на последно място - за " перфектната-уникалната-истинската-честната-изсвирена Сватба ". Спрете да се подигравате с Ботев, палячовци. То не бяха голове в продълженията, не бяха засади, не бяха дузпи, картони, санкции, затворен стадион, палячовци сте и постоянно ще сте такива ", написа Попето.
Той засяга поисканата дузпа - Уме Емануел (6) стреля от 20 метра, а топката се спря в дясната китка на тичащия с тил към офанзивата Иван Турицов. Главният арбитър Ивайло Стоянов-Сватбата остана безгласен, а ВАР арбитърът Валентин Железов също не алармира за нещо неправилно.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР