Фернандо Каранга ще стартира като титуляр за ЦСКА в неделя,

...
Фернандо Каранга ще стартира като титуляр за ЦСКА в неделя,
Коментари Харесай

Каранга ще стартира като титуляр за ЦСКА в неделя

Фернандо Каранга ще започва като титуляр за ЦСКА в неделя, когато тимът приема Ботев (Враца) в дебютния пролетен кръг на Първа лига, макар че не е в оптимална форма, написа " Мач Телеграф ".

Той ще бъде предпочетен от Ел Маестро за сътрудник на Матиас Фаетон в офанзивата на отбора пред Майкъл Естрада. Каранга стартира едвам преди към седмица тренировки с " алените ", откакто се забави с включването си в подготовката поради документални проблеми.

Той се завърна на терена в контролата със Септември София, която действително се яви като генерална подготовка преди мача с Ботев (Враца). Каранга даже съумя да вкара два гола, които обаче след това бяха анулирани поради фал в офанзива и засада. Въпреки това Нестор Ел Маестро сподели, че Каранга към момента не е в оптимална форма, само че очевидно е предпочетен пред Майкъл Естрада.

Междувременно от " Армията " разкриха, че се чака тримата норвежци в лицето на Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц и Улаус Скаршем да построяват халфовата линия на отбора против Ботев (Враца) или по-точно горната част на " ромба ". Амос Юга ще бъде в най-долната му част, а това ще бъде и финален късмет за него да резервира титулярното си място. Очаква се на тази позиция отсега нататък да играе Марселино Кареасо, който е осъден за първия кръг на пролетта.
 След 2045 дни Фернандо Каранга още веднъж ще играе за ЦСКА
След 2045 дни Фернандо Каранга още веднъж ще играе за ЦСКА

Точно толкоз дни изминаха, откогато бразилският централен нападател носи алената фланелка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР