Фернандо Каранга се присъедини към лагера на ЦСКА-София в Турция,

...
Фернандо Каранга се присъедини към лагера на ЦСКА-София в Турция,
Коментари Харесай

Чакането приключи – Каранга се присъедини към ЦСКА-София

Фернандо Каранга се причисли към лагера на ЦСКА-София в Турция, а клубът разгласи новината с видео в обществените мрежи. Бразилският нападател се завръща в тима няколко сезона след първия си престой. В него той остави страхотни усещания и стана любим на почитателите.

32-годишната деветка ще се включи от през днешния ден в подготовката, само че надали ще играе в контролата с Тренчин във вторник. По-вероятно е да получи минути в събота, когато ЦСКА-София среща Бохемианс в последната си инспекция в Анталия.

Конкурентът на Каранга в офанзивата – Дюкенс Назон, евентуално ще бъде продаден преди старта на пролетния полусезон. Трансферът му в Пафос (Кипър) не се случи поради спънки в последния миг. Нападателят от Хаити обаче е мечтан и от други клубове, а ЦСКА-София ще одобри оферта, в случай че тя доближи мечтаните параметри за „ алените “.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CSKA Sofia FC (@cskasofiafc)

Привлеченият от Септември Мартин Стойчев ще играе още против Тренчин във вторник, откакто се причисли през уикенда към лагера. Младежкият национал ще се конкурира на поста десен защитник с Иван Турицов, който пък е част от мъжкия отбор на България. Но и той може да бъде продаден преди подновяването на шампионата.

Същевременно един от най-силните играчи на ЦСКА-София през сезона Тобиас Хайнц продължава да не тренира. Норвежецът има проблеми с глезена и се готви на друг режим от останалите, а и не взима присъединяване в контролните мачове. Все отново се чака халфът да е здрав преди завръщането на отбора в София.

Източник: corner.dir.bg

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР