Фернандо Каранга най-сетне реализира гол след завръщането си в ЦСКА.

...
Фернандо Каранга най-сетне реализира гол след завръщането си в ЦСКА.
Коментари Харесай

Край на головата суша за Каранга: ЦСКА срази Ботев

Фернандо Каранга най-накрая осъществя гол след завръщането си в ЦСКА. При това не един, а два, прекъсвайки сушата си, с цел да помогне на " армейците " да се оправят с " Ботев " (Пловдив) в дербито на кръга в родното футболно състезание, завършило 4:0 в интерес на столичани.

Домакините бяха по-добрият тим през целия мач и изцяло заслужиха успеха си, като с изключение на Каранга голове вкараха още Джонатан Линдсет и Матиас Фаетон.

С успеха през днешния ден " алените " се изравниха по точки с втория в класирането - Черно море, като двата тима са с по 54, по три по-малко от водача Лудогорец. Пловдивчани пък остават на девето място с 33 в актива си.

Линдсет даде начало на головата вечер на националния стадион " Васил Левски ". Новрежецът вкара от няколко метра с добавка след удар на Тибо Вион за 1:0 след 25 минути игра.

Каранга удвои в 33-ата, когато сподели отличен нюх при центриране от корнер и не остави шансове на вратаря с прецизен удар с глава - 2:0. Само минутка по-късно " жълто-черните " стигнаха до гол посредством Уме Емануел, но попадението бе анулирано поради нарушаване.

Каранга направи 3:0 три минути преди почивката - още веднъж с глава и още веднъж остави на място Иконен.

След почивката бразилецът преследавше интензивно хеттрика си, само че в последна сметка Матиас Фаетоно се разписа - 4:0 в 65-ата минута.

Лошата вест за Нестор Ел Маестро обаче е травмата на Иван Турицов, който напусна насилствена поради разтежение преди почивката, съобщи дир.бг
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР