Фернандо Алонсо записа фантастичен старт на сезон 2023 във Формула

...
Фернандо Алонсо записа фантастичен старт на сезон 2023 във Формула
Коментари Харесай

Алонсо каза къде може да победи Ред Бул

Фернандо Алонсо записа приказен старт на сезон 2023 във Формула 1 – четири подиума в първите пет надпревари. И двукратният международен първенец изясни, че упоритостите му за 2023 са по-големи от това да приключва в Топ 3.

Мартин Брандъл попита Алонсо дали ще може да завоюва „ едно-две ” надпревари този сезон и отговорът на испанеца е извънредно забавен.

„ Мисля, че да – отвърна Фернандо. – Но ще би трябвало да караме на писти с по-малко прави и повече мудни завои. Нашата кола не е най-бързата на вършиме. Трябва да подобрим това, само че пък се представяме доста мощно в завоите. Затова бих избрал по-бавните трасета като Монако, Будапеща и Сингапур. ”
 Леклер няма да отиде в Ред Бул до момента в който Макс е там Леклер няма да отиде в Ред Бул до момента в който Макс е там
Първото съревнование от този лист е в края на месец май по улиците на Монте Карло. Фернандо има две победи в Монако – през 2006 и 2007 година, а през предишния сезон приключи там 7-и с колата на Алпин.
 Ето за какво Сайнц не се любува на борбите си с Алонсо през 2023 година Ето за какво Сайнц не се любува на борбите си с Алонсо през 2023 година
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР