Фернандо Алонсо се качи на почетната стълбичка, финиширайки трети в

...
Фернандо Алонсо се качи на почетната стълбичка, финиширайки трети в
Коментари Харесай

Алонсо: Нереално е, че имаме втория най-бърз автомобил

Фернандо Алонсо се качи на почетната стълбичка, финиширайки трети в първото си съревнование за Астън Мартин. Испанецът потегли пети на " Сахир " в Гран При на Бахрейн, а съумя да се изкачи до третото място. Той изгуби няколко позиции на старта и трябваше да изпреварва водачите на Мерцедес, както и Карлос Сайнц.

„ Първо, поздравления за съотборника ми Ланс Строл, преди 12 дни той претърпя интервенция, а този уикенд се бори с всички на пистата, ужасно ”

„ Страхотно е, че приключих на подиума в първото ми съревнование с отбора. Направо е нереално, че имаме втория най-бърз автомобил в колоната, в Астън Мартин са свършили отлична работа през зимата ”

„ Щеше да е ужасно да стартираме пред Ред Бул и Ферари и да използваме нашето спортно движение, с цел да вървим напред. Но аз не направих най-хубавия старт през днешния ден и трябваше да върша изпреварвания на пистата. Така се получи малко по-вълнуващо, имаше доста адреналин, уповавам се, че не почитателите им е харесало. На мен доста ми хареса. ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР