Фернандо Алонсо се е интегрирал напълно в тима на Toyota

...
Фернандо Алонсо се е интегрирал напълно в тима на Toyota
Коментари Харесай

Алонсо вече е едно от момчетата в Toyota

Фернандо Алонсо се е интегрирал изцяло в отбора на Toyota в международните серии по устойчивост (WEC) и към този момент е " едно от момчетата " съгласно аварийния водач на тима в клас LMP1 Антъни Дейвидсън. Пилотът на Макларън във Формула 1 Алонсо размени Дейвидсън в единия автомобил на тима за сезон 2018/19. Дейвидсън от своя страна свърши основна работа в предсезонната подготовка.

Откакто испанецът направи първите си обиколки с TS050 Hybrid в Бахрейн в края на предходната година, Дейвидсън вижда забележителна позитивна смяна в държанието на двукратния Ф1 първенец, който към този момент се потапя в ендуранс надпреварите.

" Връзката сред съотборниците във Формула 1 и съотборниците в сериите по устойчивост е изцяло друга. Много по-забавно е, има повече закачки, има приятелско отношение. Много повече разясняваме какво се е случило на пистата. Има неща, които можеш да споделиш единствено на хората, които карат същата кола, тъй като те ще те схванат най-добре ", споделя Дейвидсън.
.@alo_oficial helmet for @FIAWEC 2018-19 season#WEC

WEC
TOYOTA GAZOO Racing

F1F1#WECjp #F1jp pic.twitter.com/KyIllmddXM
— TOYOTA GAZOO Racing (@TOYOTA_GR) May 2, 2018
Един от съотборниците на Алонсо за сезона – Хосе Мария Лопес съобщи, че наличието на Фернандо в екипа е огромна мотивация за всички във фабриката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР