Фернандо Алонсо със сигурност ще спечели едно или повече състезания

...
Фернандо Алонсо със сигурност ще спечели едно или повече състезания
Коментари Харесай

Верстапен сигурен, че Алонсо ще спечели състезания този сезон

Фернандо Алонсо сигурно ще завоюва едно или повече надпревари през тази година във Формула 1, безапелационен е международният първенец Макс Ферстапен след блестящото показване на испанския водач на Астън Мартин в Гран при на Бахрейн.

Алонсо не е печелил от 2013, само че болидът на тима му през този сезон е доста обещаващ.

" Искрено се надявам това да се случи на Фернандо, тъй като години наред той не разполагаше с опция да се бори за челните места. Радвам се, че съумя да стигне до подиума още в първото съревнование за сезона ", съобщи Ферстапен, представен от " Скай Спортс ".

" Казах го неведнъж и по време на подготовката, че в Астън Мартин имат висок дух и са мощно стимулирани. Те желаят да завоюват повече от всичко и поради това привлякоха доста можещи хора в тима. Мисля си, че ще вървят единствено нагоре. Трудно ми е да кажа дали могат да стигнат до купа, само че няма да бъдат без шансове.

" Бил съм в тяхната позиция. В някои надпревари завършваш на 20-40 секунди зад спечелилия, само че и по този начин ще спечелиш две или три надпревари на година. Просто има някои трасета, които прилягат на болида ти. Нужна им е дребна доза шанс ".

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Ивайло Георгиев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР