Фернандо Алонсо очаква автомобилът на Астън Мартин да е по-бърз

...
Фернандо Алонсо очаква автомобилът на Астън Мартин да е по-бърз
Коментари Харесай

Алонсо разкри плана си за състезанието

Фернандо Алонсо чака автомобилът на Астън Мартин да е по-бърз в спортно движение, спрямо това, което сподели в квалификацията в Джеда през вчерашния ден. Но испанецът направи експлицитното конкретизиране, че като чиста скорост и движение Астън Мартин към момента не може да се опълчи на Серхио Перес и Ред Бул.

„ Те са едно равнище над нас, само че във Формула 1 не всеки път всичко е математика, тъй че ще забележим какво ще стане – разяснява Алонсо. – Не знам дали ще спечелим, мисля, че към момента не сме в позиция да побеждаваме Ред Бул. Тяхното движение е доста положително, само че мисля, че би трябвало да се концентрираме на борбата зад нас. Там Ферари са доста мощни, Марцедес и Алпин – също. ”

Фернандо добави, че ще следи доста деликатно какво става зад него.
 Перес и Алонсо ще спорят за успеха в Джеда при отсъствието на Верстапен от челото Перес и Алонсо ще спорят за успеха в Джеда при отсъствието на Верстапен от челото
„ Ще виждам деликатно обратно, ще се опитам да задържа тези, които са зад мен и в случай че нещо се случи пред мен, то ще се опитам да употребявам тази опция - добави испанецът. – Не желая да звуча песимистично, само че видяхме в свободните тренировки, както и в Бахрейн, че Ред Бул са малко по-напред спрямо всички останали. Целта ми не е да се боря с Чеко, само че пък всичко е допустимо. ”
 Може ли Алонсо да се бори за успеха? Може ли Алонсо да се бори за успеха?
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР