Фернандо Алонсо нямал намерение да твърди, че на практика е

...
Фернандо Алонсо нямал намерение да твърди, че на практика е
Коментари Харесай

Фернандо Алонсо се отрече от думите си

Фернандо Алонсо нямал желание да твърди, че на процедура е най-хубавият водач на стартовата решетка във Формула 1, съобщи испанският водач по време на уикенда за Гран при на Бахрейн.

„ Никога не съм имал желание да настоявам, че съм по-добър от Люис, Макс или който и да е различен. Вероятно не съм схванал въпроса. Помисли си, че е: „ Толкова добър ли си, колкото през 2018 година, когато напусна спорта “, изясни Алонсо.

„ Не съм се сравнявал с Макс или Люис, или някого другиго. Първо, това е мъчно да се направи, а и те преобладават в спорта през последните няколко години “, добави още той.

„ Преди всичко беше ужасно още веднъж да се състезавам във Формула 1. Стартът бе превъзходен, спечелихме няколко места, имаше няколко забавни борби със остарели сътрудници. Разочароващо е обаче, че не стигнахме до карирания байрак. Появи се проблем със задните спирачки – някакви парчета бяха влезнали в кутиите, оттова се появи и прегряването. Един взор към конкуренцията сочи какъв брой близка бе борбата в средата на колоната. Броени десети от секундата носеха сериозна разлика. Мисля, че сезонът ще е доста забавен и оспорван ", сподели испанецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР