Фернандо Алонсо и Астън Мартин записаха изключително силен старт на

...
Фернандо Алонсо и Астън Мартин записаха изключително силен старт на
Коментари Харесай

Има ли шанс за победа Алонсо в Монако?

Фернандо Алонсо и Астън Мартин записаха извънредно мощен старт на сезон 2023 във Формула 1 - испанецът не съумя да се качи единствено един път на подиума - в Баку, и заема третото място в класирането при водачите.

Четири подиума в пет надпревари са ужасно достижение, само че почитателите от много време се питат дали Монте Карло няма да е най-хубавият късмет на Алонсо да завоюва 33-ата си победа във Формула 1. Защото в Монако преимуществата на Ред Бул има максимален късмет да бъдат обезвредени.

“Не е загадка, че нашата кола не се усеща най-добре на дългите прави - изясни шефът на Астън Мартин Майк Крак. - На пистите, където оптималната скорост на вършиме няма толкоз огромно значение ние можем да сме по-уверени, само че да си бърз не е всичко. Трябва и да завършваш и да не допускаш неточности. ”
 Алонсо желае да се върне в Льо Ман с Макс Алонсо желае да се върне в Льо Ман с Макс
Самият Алонсо беше по-конкретен, когато се обсъждаха възможностите му за победа в Монако.
 Колко коства да акостираш в Монако по време на уикенда във Формула 1? Колко коства да акостираш в Монако по време на уикенда във Формула 1?
“След четири подиума към този момент желаеме освен това - изясни испанецът. - Поне второ място. Но двете коли на Ред Бул не се повреждат и постоянно са супер бързи. Но може би в Монако и Барселона ще имаме опция. ”
 Превалявания през целия уикенд в Монако Превалявания през целия уикенд в Монако
Прогнозата за времето дава обещание забавни условия в Монте Карло - с валежи от петък до неделя, които може да създадат спортния уикенд още по-интересен.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР