Фермерите се сблъскаха с полицията за борба с безредиците по

...
Фермерите се сблъскаха с полицията за борба с безредиците по
Коментари Харесай

Фермери се сблъскват с полицията в Брюксел, докато министрите от ЕС се срещат, за да се справят с бюрокрацията

Фермерите се сблъскаха с полицията за битка с безредиците по улиците на Брюксел, парализирани от трактори в понеделник, до момента в който министрите от Европейски Съюз се събраха, с цел да се опитат да рационализират разпоредбите и бюрокрацията, които подхранват митингите в целия блок.

Около 900 трактора стопираха европейския квартал на града – за повторно в границите на един месец – като фермери хвърляха яйца, горяха гуми и пускаха фойерверки, до момента в който чиновниците стреляха с водни оръдия и сълзотворен газ, за ​​да ги притиснат.

Въпреки че денят не видя съществени конфликти, той представляваше нова проява на мощ в придвижването на фермерите в цяла Европа, подтикнато от това, което се счита за несъразмерни екологични условия на Европейски Съюз и незаслужено на ниска цена импорт.

Министрите на земеделието от 27-членния блок бяха в Брюксел, с цел да прегледат предложенията за опростяване на мощно злепоставената Обща селскостопанска политика (ОСП) на Европейски Съюз – в нов опит да се опитат да успокоят фермерите.

Но з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР