Фермери от северния белгийски регион Фландрия докараха хиляди трактори в

...
Фермери от северния белгийски регион Фландрия докараха хиляди трактори в
Коментари Харесай

Хиляди фермери с трактори блокираха Брюксел

Фермери от северния белгийски район Фландрия докараха хиляди трактори в Брюксел в символ на митинг против новия проект на районното държавно управление за ограничение на излъчванията на азотен оксид, оповестява " Ройтерс ".

По калкулации на органите на реда улиците на Брюксел са блокирани от към 2700 трактора. По доста от тях има плакати с гневни надписи против решението.

" Гордея се, че съм фермер ", гласеше един от тях.
 Снимка 608886
Източник:

Селскостопански организации обявиха, че в настоящия си тип съглашението за азотния оксид " ще аргументи социално-икономическа сеч ". Те желаеха съглашението да отразява по-добре бъдещите вероятности за земеделския бранш.

" Всички сме уверени, че нещо би трябвало да се промени във връзка с азотния оксид, само че селскостопанският бранш не би трябвало да се третира по друг метод от промишления бранш ", настоя един от протестиращите.
 Снимка 608885
Източник:

Големият брой добитък и интензивното потребление на торове, а също трафикът и строителството доведоха до равнища на излъчванията на азотен оксид във въздуха и водата както в Белгия, по този начин и в Нидерландия, които са по-високи от наредбите на Европейски Съюз и заплашват околната среда.

Планираният ход за ограничение на излъчванията във Фландрия провокира рецесия във фламандското районно държавно управление, по която не беше намерено решение по време на 16-часови диалози по-рано тази седмица. Белгийските медии оповестиха, че фламандският министър председател Ян Ямбон желае да вземе дефинитивно решение до този уикенд.

В Нидерландия фермерите отхвърлиха да сътрудничат на държавното управление по отношение на ограниченията за ограничение на азотните излъчвания, което допуска доста понижаване на добитъка в страната.
 Снимка 608884
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР