Фермери блокираха една от главните френски магистрали, свързващи Париж със

...
Фермери блокираха една от главните френски магистрали, свързващи Париж със
Коментари Харесай

Фермери блокираха една от главните магистрали във Франция

Фермери блокираха една от основните френски автомагистрали, свързващи Париж със северния град Лил, страните от Бенелюкс и Англия. Това докара до километрични тапи.

Фермерите не престават да стачкуват против растящите разноски, ниските изкупни цени и несъразмерните регулации. Те упрекват държавното управление, че не им оказва помощ задоволително.

Премиерът Габриел Атал се обърна към тях от планинско село, покрай испанската граница и разгласи 10 ограничения. Според Атал, френските жители би трябвало да бъдат уверени да купуват френски артикули.

" Ще стартираме месец на опростяване на процедури. Префектите ще съберат нашите фермери, техните представители, с цел да се види декрет след декрет и стандарт след стандарт, какво можем да опростим.В народен мащаб ще продължим да работим с държавното управление и представители на специалността и ще забележим по какъв начин да опростим допустимо най-вече ежедневната администрация и данъчното облагане, с акцент върху законопроекта, който следва да бъде импортиран "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР