Фермер уби 70-килограмов вълк единак край свиленградското с. СтуденаДни наред

...
Фермер уби 70-килограмов вълк единак край свиленградското с. СтуденаДни наред
Коментари Харесай

Фермер гръмна 70-килограмов вълк единак

Фермер умъртви 70-килограмов вълк единак край свиленградското с. Студена

Дни наред хищникът тормозил пограничното село. Нападал стада с овце и кози. Последната му жертва била козичка. Тя добродушно си пасяла, когато звярът й прегризал гърлото. Това станало пред очите на пастира.

Човекът се развикал хищникът оставил плячката си и побягнал. Овчарят неотложно се обадил по мобилния телефон на 32-годишния фермер и ловджия Иван Петров за кървавото нахлуване на единака.

Иван сграбчил карабината си с оптичен мерник и застанал на пусия покрай мъртвото ​животинче. След към час вълкът се върнал вземе жертвата си. " Изчаках го да се приближи на към 150 метра и го гръмнах в гърдите ", роман стрелецът, който като се изключи че е ​авджия, отглежда 300 овце в лична плантация. Един изстрел бил задоволителен да повали вълка.

Местните споделиха, че т.г. има огромен напор на вълци в региона. Хищниците ​дори влизали в близките села, отмъквайки овце, кози и телета.

Иван Петров показа, че преди седмица с леката си кола блъснал вълк на пътя до разклона за с. Дервишка могила. Животното внезапно изскочило от канавката пред колата и фермерът не съумял да го избегне. Въпреки че ударът бил сериозен, хищникът се изправил, изтръскал се и избягал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР