Фермер от Южен Ко Голуей, за когото се твърди, че

...
Фермер от Южен Ко Голуей, за когото се твърди, че
Коментари Харесай

Фермер от Голуей ще оспори обвинението за нападение с „кравешка тор“ срещу Ан Рабит

Фермер от Южен Ко Голуей, за който се твърди, че е хвърлил торба, съдържаща кравешка тор, по посока на държавния министър Ан Рабит на обществена среща би трябвало да оспорват обвиняването за нахлуване на Fianna Fáil TD.

В окръжния съд в Горт в четвъртък, юристът на Джоузеф Болдуин (38) от Баланейн, Горт, Джон Наш сподели на арбитър Алек Габет, че се изисква дата за чуване при положение.

В случая господин Болдуин е изправен пред правосъдно гонене, където е упрекнат в нахлуване над Ан Рабит на 4 януари 2023 година на обществена среща в хотел O'Sullivans Royal, Горт.

Обвинението за нахлуване против господин Болдуин опонира на раздел 2 от Закона за закононарушенията против личността, които не са смъртоносни.

Тъй като господин Болдуин посредством господин Наш удостовери, че ще оспори обвиняването, Galway East TD и министър на Държавния департамент в Министерството на здравеопазването и в Министерството на децата, равенството, уврежданията, интеграцията и младежта, заместител Ан Рабит ще бъде задължена да предо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР