Фермер беше разкъсан до смърт от огромен крокодил, докато приклекна,

...
Фермер беше разкъсан до смърт от огромен крокодил, докато приклекна,
Коментари Харесай

Мъж от ужасен момент, 36, покосен до смърт от огромен крокодил, докато безпомощното семейство го гледаше

Фермер беше раздран до гибел от голям крокодил, до момента в който приклекна, с цел да вземе вода от река в Индия, до момента в който ужасената му брачна половинка гледаше на.

36-годишният Нимай Малик беше отмъкнат от 12-футовото влечуго в реката в квартал Кендрапара в Одиша, в село Дахинабхеда в покрайнините на националния парк Бхитарканика. Съпругата му се опита да спре ужаса, като хвърляше камъни по звяра, само че той повлече Нимай под водите на реката.

След като чуха обезверените крясъци на жена му, селяните се втурнаха към мястото на случая в петък сутринта към 8.30ч. По-късно те потвърдиха, че жертвата е събирала вода с кофа във водата до коленете, с цел да напои зеленчуковата си годишна продукция, когато крокодилът ненадейно се хвърли върху него.

По-големият му брат Нирмал сподели, че крокодилът е бил към 12 фута дълъг и го раздра с мощните си челюсти. По-късно тялото му е намерено да плува в реката. Горски надзиратели и пожарникари работиха дружно, с цел да извадят отчасти изяденото му тяло. Говори се,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР