Фермата“ едва започна и ето че клюкарите, които го гледат

...
Фермата“ едва започна и ето че клюкарите, които го гледат
Коментари Харесай

Във „Фермата“ замириса на страст

„ Фермата “ едвам стартира и не щеш ли клюкарите, които го гледат главно поради любовните интриги в шоуто, не останаха разочаровани. Сред фермерите припламнаха първите любовни искри, само че ориста ги потуши с ледена вода и се усмихна иронично на тези, които си вършат проекти изключително в интимната сфера.

На феновете стана ясно, че сред бай Ангел от първомайското село Караджалово и синеоката Камелия Кузнецова се заражда освен това от благосклонност. Любовните трепети сред тях избуяха и таман нещата да станат по-сериозни, ориста им сервира отчаяние. То пристигна откакто фермерът претърпя гибелен провал на арената от Финци. Така провинциалистът отпадна от риалитито и стави Камелия да страда по загубата му.

Ангел Тенев обаче напълно не излезе от „ Фермата “ с наведени очи. Напротив – той си спретна вманиачен ваучър в село Железница с други три дами, нашумели от предходните сезони на предаването. Около него пърхаха Антония Сандова, Мария Георгиева и Жанета Осипова. Отпадналият от шоуто фермер пусна фото по какъв начин е прегърнал трите грации, а сред пръстите на дясната му ръка дими пура.

И до момента в който бай Ангел се любува на живота си в „ цивилизацията “, нещастната Камелия въздиша по него в шоуто. Тя споделя, че мъже като него не е срещала на открито – в негово лице разкрила другар и същински благородник с почтително отношение към нежния пол.

„ Сърдя му се, че ме изостави тук “ – показа Камелия и изрази вяра, че Ангел ще я чака навън…
Източник: „ Уикенд “
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР