Фермата 3“ представи първите си двамата участници. Първият е 52-годишният

...
Фермата 3“ представи първите си двамата участници. Първият е 52-годишният
Коментари Харесай

Скандални участници прекрачиха прага на „Фермата 3“, македонка разкри за безобразията, които е учила в учебниците си по история!

„ Фермата 3 “ показа първите си двамата участници. Първият е 52-годишният Гечо. Той е български бежанец, който живее и работи като автомонтьор в белгийския град Лиеж. Роден е в село Голец, само че преди 15 години се усеща заставен да напусне България. Стига до Германия със фамилното „ Жигули “, на което качва жена си, двете си деца и малко багаж. Оттам попада в Белгия, където живее и до през днешния ден. Връща се в родината всяка година и праща пари на родителите си всеки месец. Казва, че политиците са отговорни, че е бил заставен да си търси хляба по света и че сега по света има повече българи, в сравнение с са били нужни за основаването на България по времето на хан Аспарух. Болно му е, че е бежанец, а най-големият му боязън е че неговият жанр може да се затрие. Вярва в Бог и в фамилията си. Влиза във „ Фермата “, с цел да даде урок на младите, които, съгласно него в наши дни, са доста мързеливи. Зарича се да ги впрегне на работа, с цел да схванат „ какво е да ти се напукат ръцете от работа и какъв брой е апетитен хлябът, омесен с обич “.

Вторият участник е Дарина на 51 години. Тя е юрист с минало на балерина. Практикува в България, само че споделя, че от ден на ден ненавижда метода, по който упражнява специалността си тук. Сцената й липсва и поради танца, и поради чувството, че владее публиката. Дарина е омъжена и има две деца. Семейството й обаче е пръснато по света. Съпругът й работи от 3 години в Англия, а синът й живее в Швеция. Голямата драма на Дарина е 22-годишната й щерка, която се усеща и признава като мъж. Оценява трансджендър детето си като най-голямото предизвикателство в живота си и споделя, че това е скъп урок за всеки родител. С присъединяване си във „ Фермата “ Дарина желае да даде нов старт в живота си. Влиза, с цел да насочи обръщение към обществото – „ Да бъдем толерантни към другите. „ Те би трябвало да бъдат одобрявани само като персони “.


Диана Миличевич e на 26 години. Студент е по компетентност германистика в Мюнхен. Тя е от сръбско-македонски генезис, само че дефинира себе си като българка. Баща й е някогашен офицер от армията на Югославия, а починалата й майка – македонка от Щип. Именно на нея Диана дължи и любовта си към България – тя й разкрива, че доста от посочените за бележити имена в македонската история и просвета са в действителност българи.

Диана е израснала в общество, което й втълпява, че българите са дива и елементарна нация. Казва, че в учебно заведение им преподавали откровени неистини по история.

Диана влиза във „ Фермата “, с цел да продължи делото на майка си, която до последно търси същинските исторически обстоятелства за България и Македония. А също и да разбере по какъв начин останалите участници ще възприемат човек от разбъркан генезис, само че с българско съзнание.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР