Ферибот на SpaceX Crew Dragon, превозващ четирима дългосрочни членове на

...
Ферибот на SpaceX Crew Dragon, превозващ четирима дългосрочни членове на
Коментари Харесай

4 члена на екипажа на Международната космическа станция се откачват, отправят се към спускане във вторник в Мексиканския залив

Ферибот на SpaceX Crew Dragon, пренасящ четирима дълготрайни членове на екипажа, се откачи от Международната галактическа станция в понеделник, подготвяйки сцената за наново влизане и кацане рано във вторник, с цел да завърши 199-дневна задача.

Командирът на НАСА Жасмин Могбели, астронавтът на Европейската галактическа организация Андреас Могенсен, японският авиатор Сатоши Фурукава и съветският космонавт Константин Борисов се отделиха от горния порт на станцията напред модул Harmony в 11:20 ч. EDT, до момента в който двата галактически кораба плават на 265 благи над Тихия океан покрай Хавай.

„ Много ми е тъжно, че напущам станцията, само че бих желал да се възползвам от тази опция да благодаря на всички ", сподели в неделя Могбели, водач на военен хеликоптер от морската пехота. „ Знаете, има няколко от нас на борда, само че има цялостен интернационален екип на земята по целия свят, който прави това допустимо.

Изстрелян на 26 август предходната година от галактическия център Кенеди, екипажът на Могбели ще е приключил 318...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР