Фериборе Доре се завърна от спешен воаяж до Франция. Самолетът

...
Фериборе Доре се завърна от спешен воаяж до Франция. Самолетът
Коментари Харесай

Доре си дойде с документите

Фериборе Доре се завърна от незабавен воаяж до Франция. Самолетът с новия таран на Ботев кацна на летище " София " в 14 часа. Фериборе се върна рисково до родината си, с цел да оправи документите и да е към този момент с картотека за мача със Славия в края на седмицата.

" Всичко би трябвало да е ок, сподели Доре на излизане от летището. Всичко, което би трябвало съм донесъл, а по електронен път са пратени другите нужни документи за картотеката ми ".

Междувременно от Ботев картотекараха в БФС през днешния ден и четирите си нови попълнения - Жълтите карти (ITC - International Transfer Certificate) на четиримата футболисти, играли за последно в задгранични тимове:Антон Карачанаков, Феребори Доре, Лазар Марин и Еберт Кардосо, дойдоха и те към този момент са постоянни за България. Така Никиолай Киров ще ги има разполагаем за мача със Славия.

Сблъсъкът с белите съвсем несъмнено пропуща контузеният Атанас Зехиров. Днешната подготовка пропусна и вратарят Иван Чворович, само че той ще е на линия до края на седмицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР