Ференцварош и Еспаньол играят при резултат 1:1 в 5-ти мач

...
Ференцварош и Еспаньол играят при резултат 1:1 в 5-ти мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ференцварош - Еспаньол, домакините пропускат дузпа

Ференцварош и Еспаньол играят при резултат 1:1 в 5-ти мач от група H на Лига Европа. Ние от GONG.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата тук.

Още в 7-та минута нападателя Роланд Варга беше открит на границата на наказателното поле и пласира прекрасен удар в долния ъгъл на Диего Лопес, само че испаснкият стряж беше на равнище, с цел да избави.

В 23-та минута унгарският отбор поведе след огромно безредие в наказателното поле на Еспаньол. След центриране от свободен удар Миха Блажич засече топката, само че ударът му се отби в страничната греда. След рикошета обаче попадна в краката на Давид Сигер, който от към 20 метра разстреля Диего Лопес за 1:0.

В 31-та минута обаче момчетата на Пабло Мачин дадоха отговор на отхвъленото предизвикателство. След пробив на левия халф-бек Пипа той съумя да центрира към точката на дузпата за Оскар Мелендо, който с шанса на рикошет направи резултата 1:1.

През второто полувреме унгарциет продължиха да натискат в търсене на основна победа. в 50-та минута Варга още веднъж беше в центъра на събитията, откакто негов удар мина на сантиметро от странични дирек на Лопес.

16 минути по-късно Изаел опита мерника си от над 20 метра, само че макар че преодоля вратаря на Еспаньол, ударът му срещна гредата.

В 77-та минута Ференцварош получи златния си късмет. След нарушаване в наказателното поле Изаел получи опция да бъде героя за тима си. Ударът му обаче беше отразен от Лопес, с което равенството се резервира.

Ференцварош - Еспаньол 1:1

Ето и стартовите сформира на двата тима:

Ференцварош: Денес Дибуш, Герго Ловренсикс, Миха Блажич, Абрахам Фримпонг, Елдар Чивич, Давид Сигер, Игор Харатин, Изаел, Токмак Нгуен, Роланд Варга, Франк Боли;

Еспаньол: Диего Лопес, Дидак Вия, Фернандо Кайеро, Луис Лопес, Пипа, Естебан Гранеро, Андер Итураспе, Пол Лозано, Себастиен Корчия, Оскар Мелендо, Виктор Кампуцано;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР