Ференцварош 10 юли 21:00 Лудогорец Състав 90. Денеж Дибуш 23.

...
Ференцварош 10 юли 21:00 Лудогорец Състав 90. Денеж Дибуш 23.
Коментари Харесай

Начало на зеления поход в Европа: Ференцварош - Лудогорец


Ференцварош

10 юли 21:00

Лудогорец
 Състав 90. Денеж Дибуш 23. Пламен Илиев 7. Данило Инатенко 3. Антон Недялков 8. Грего Ловренчич – капитан 5. Георги Терзиев 11. Олександър Зубков 8. Дан Битон 14. Игор Харатин 10. Якуб Шверчок 25. Миха Блажич 13. Мавис Чибота 26. Марсел Хайстер 18. Светослав Дяков – капитан 33. Лаша Двали 22. Джордан Икоко 50. Тамаш Прискин 30. Козмин Моци 92. Михал Шкварка 44. Яцек Горалски 93. Ткомак Нгуен 92. Джоди Лукоки Треньор Сергей Ребров Стойчо Стоев Резерви 99. Давид Гроф 33. Ренан 5. Абрахам Фримпонг 4. Сисиньо 10. Давиде Ланзафаме 7. Димо Бакалов 18. Давид Сигер 17. Жоржиньо 21. Ендре Ботка 25. Стефан Баджи 30. Руи Педро 28. Клаудиу Кешеру 97. Роланд Варга 84. Марселиньо
Отборът на Лудогорец започва акцията си в тазгодишното издание на Шампионската лига. Селекцията на Стойчо Стоев имаше допустимо най-тежкия чоп и още в първия квалификационен кръг ще премери сили с първенеца на Унгария - Ференцварош. Очакванията са за две доста равностойни борби, като първата такава е на " Групама Арена " в Будапеща.
анкета
Как ще приключи срещата сред Лудогорец и Ференцварош?
С безапелационна победа за Лудогорец С минимална победа за Лудогорец Без победител С минимална победа за Ференцварош С безапелационна победа за Ференцварош Не мога да преценява Не ме интересува Виж резултати
С безапелационна победа за Лудогорец

С минимална победа за Лудогорец

Без победител

С минимална победа за Ференцварош

С безапелационна победа за Ференцварош

Не мога да преценява

Не ме интересува

" Орлите " са пределно стимулирани за нов пробив в групите на най-комерсиалната конкуренция. Като цяло, те имат и да си връщат на унгарския футбол, откакто предходната година бяха отстранени от тогавашния първенец на страната МОЛ Види. През лятото, в опит да освежи своята селекция, българският представител направи и добра селекция, привличайки играчи като Дан Битон, Мавис Чибота, Стефан Баджи и Джордан Икоко.
 Пламен Илиев: Запознахме се добре с тима на Ференцварош
Пацо Тигъра: Запознахме се добре с тима на Ференцварош

" Очаквам тежък дуел "

Лудогорци направиха генерална подготовка за днешния мач със извоювания край за Суперкупата на България против Локомотив (Пд). В него " орлите " демонстрираха креативност в офанзива, само че и досадни неточности в защита. На вчерашната си конференция Стойчо Стоев призна класата на противника, като изрази очакванията си за постигането на добър турнирен резултат, който да даде късмет на неговите момчета за реванша.

Двубоят с Лудогорец е огромна наслада за всички симпатизиращи на Ференцварош. Клубът дълго време не бе ставал първенец на своята страна, а в този момент се завръща и в Шампионската лига. Очакванията са по трибуните да има рекордно количество почитатели на отбора.
 Стойчо Стоев: Ако отново допуснем недостатъци, Ференцварош ще ги накаже
Стойчо Стоев: Ако отново допуснем недостатъци, Ференцварош ще ги накаже

" Трябва да успеем да извлечем един добър резултат от първия мач "

Неприятен факт е, че до момента нито един наш представител не е успявал да си тръгне с нещо друго от загуба при посещение на Ференцварош. С този противник са играли ЦСКА, Левски, Марек и Локомотив (София), като салдото е 4 загуби с голова разлика 2-12. В състава на домакините няма съществени проблеми преди днешната среща, като единственият отсъстващ ще е нападателя Давиде Ландзафаме.

В състава на унгарците като титуляр може да стартира някогашният футболист на ЦСКА - Руи Педро.
 Президентът на Ференцварош е впечатлен от селекцията на Лудогорец
Президентът на Ференцварош е впечатлен от селекцията на Лудогорец

" Футболистите им са два пъти по-скъпи от нашите "

На " Групама Арена " Лудогорец ще стане трети по мачове от българските тимове в евротурнирите. Това ще е 75-и дуел за разградчани - с 1 повече от Литекс. В досегашните си срещи отборът има позитивен баланс - 26 победи, 23 равенства и 25 загуби, при голова разлика 101:90.

Срещата ще бъде ръководена от 41-годишния израелски арбитър Ейтан Шмуелевиц. Въпросният рефер има правото да води интернационалните мачове от 2012 година Той е свирил в групите на Лига Европа, както и в квалификациите на Шампионската лига.
 Ференцварош взе състезател от Шахтьор (Донецк)
Ференцварош взе състезател от Шахтьор (Донецк)

Съперникът на Лудогорец продължава да е деен на трансферния пазар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР