Ферарио Спасов вече не е старши треньор на Ботев (Пловдив).

...
Ферарио Спасов вече не е старши треньор на Ботев (Пловдив).
Коментари Харесай

Ферарио Спасов този път официално напусна Ботев

Ферарио Спасов към този момент не е старши треньор на Ботев (Пловдив). Заедно със Спасов от " канарчетата " си потеглят и помощниците му Диян Божилов и Лилчо Арсов, оповестиха от клуба.

" Жълто-черният " Клуб се разделя с тримата треньори по взаимно единодушие, като им пожелава доста триумфи в бъдещите им професионални инициативи.

Ферарио Спасов застана отпред на Ботев на 8-ми октомври 2019 година. Наставникът пое пловдивчани в доста тежка позиция, само че съумя да стабилизира тима и записа впечатляваща серия от седем следващи победи.

През предишния сезон Спасов и екипът му класираха " канарчетата " за полуфиналите за Купата на България, а Ботев доближи и до финалния плейоф за присъединяване в Лига Европа, се добавя в известието на " канарчетата ".

Както е известно, пред три кръга Спасов подаде оставка след мача с Монтана, само че по-късно остана на поста и изведе отбора до триумф с 2:1 над Левски. Само седмица по-късно Ботев бе разрушен с 0:5 от новака ЦСКА 1948, което се оказа решаващо за желанието на двете страни да се разделят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР