Ферарио Спасов - един от най-популярните футболни труньори в Бългрия,

...
Ферарио Спасов - един от най-популярните футболни труньори в Бългрия,
Коментари Харесай

Футболният треньор Ферарио Спасов загина в катастрофа

Ферарио Спасов - един от най-популярните футболни труньори в Бългрия, почина в автомобилна злополука на 11 ноември следобяд на основния път София - Варна, в региона на село Шереметя, съобщиха за Българска телеграфна агенция от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново.

Спасов, все още на нещастието старши треньор на " Дунав " (Лом) от Северозападната Трета лига, се е прибирал към дома си в Ловеч след мач на неговия отбор в Горна Оряховица. 

Първоначалната информация беше, че са се блъснали два леки автомобила. На място е умрял Спасов, а други двама души - които са били в състезателен " Мерцедес ", са потърпевши. " Мерцедес " -ът се е движел с доста висока скорост, навлязъл в е насрещното платно и е провокирал случая, написа Българска телеграфна агенция.

На този стадий няма повече детайлности.

Ферарио Спасов е роден на 21 февруари 1962 година Голямо име на футбола в Ловеч - и като футболист, само че най-много като треньор. Като състезател на локалния " Осъм " има повече от 350 мача, а за малко се подвизава и в " Спартак " (Плевен).

Начело на " Литекс " (Ловеч) е първенец през 1999 година, също и като асистент на Димитър Димитров-Херо сезон по-рано. Носител е на Купата на България през 2001 година В  кариерата си е бил треньор също на ЦСКА, " Ботев " (Пловдив), " Берое ", юношеския национален тим на България, " Спартак " (Варна), " Монтана " и още доста клубове. 

Друга покруса на пътя, при която гибелта си откри състезателен човек, се случи на пътя Ловеч - Плевен. При нея издъхна Стефка Великова - президент и треньора на волейболния тим " Олимпиец " (Плевен).

Клуб Z изрича съболезнования на околните и приятелите на Стефка Велкова и Ферарио Спасов. Светъл им път...
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР