Ферари ще отбележат 50-ата годишнина на Михаел Шумахер през януари

...
Ферари ще отбележат 50-ата годишнина на Михаел Шумахер през януари
Коментари Харесай

Ферари със специална изложба в чест на 50-ата годишнина на Шумахер

Ферари ще отбележат 50-ата годишнина на Михаел Шумахер през януари със особено ревю в своя музей в Маранело. Германецът, който има рекордните седем международни трофеи, завоюва пет от тях точно с Ферари.

Изложението на Ферари ще стартира на рождения ден на Михаел - 3 януари - и е подкрепено от фамилията на Шумахер посредством фондацията, която то основа - Keep Fighting. Според уеб страницата на Ферари изложбата ще върне хората в незабравимите сезони, които именитият водач подари на почитателите на Скудерия и по времето на които влезе в историята.

" Изложбата е замислена като празник и знак на признателност към най-успешния водач на " Черните кончета ". Ще могат да бъдат видени и невероятни GT коли, в развиването на които интензивно участваше и Шумахер ".
Celebrating Michael's 50th. The @MuseoFerrari is dedicating a special exhibition to the legend, Michael Schumacher which will open on his birthday.

More details https://t.co/zlmg4roivp#ForzaFerrari pic.twitter.com/FHgmFVygt1
— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) December 18, 2018
Шумахер претърпя ски случай през декември 2013 година, след който не се е появявал в общественото пространство. Последната информация към водача е от Daily mail, в която се твърди, че Шуми не е прикрепен на легло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР