Ферари са приели новите правила за задвижващите системи, които трябва

...
Ферари са приели новите правила за задвижващите системи, които трябва
Коментари Харесай

Ферари одобри Ред Бул Пауъртрейнс?

Ферари са приели новите правила за задвижващите системи, които би трябвало да влязат в действие във Формула 1 за сезон 2026, заяви през днешния ден вестник Corriere dello Sport. Все още обаче няма публично удостоверение на тази информация.

Италианците се опълчиха на новите правила и на включеното в тях признание на Ред Бул Пауъртрейнс за нов производител, макар че компанията употребява задвижващата система на Хонда.

Ред Бул Пауъртрейнс доста държат да бъдат приети за нов производител, защото този статут дава опция да по-висок таван на бюджета - общо 25 милиона $ спомагателни вложения в границите на три години и повече часове на дино стенда. Ауди към този момент получи подобен статут и против кандидатурата на германците нямаше никакви обструкции.
 Бивш водач във Формула 1: В Ауди тече трескава подготовка Бивш водач във Формула 1: В Ауди тече трескава подготовка
Според източниците на изданието, Ферари са останали сами в позицията си за Ред Бул Пауъртрейнс и са били принудени да подпишат новите правила, само че също по този начин стана ясно, че италианците са сложили някои условия, с цел да дадат единодушието си. Сайтът motorsport.com съумя да удостовери за тези условия, само че не и тъкмо какви са те, като единодушието на Скудерията зависи от осъществяването им, което се чака от ФИА.
 Предстои ли изцяло завръщане на Хонда във Формула 1? Предстои ли изцяло завръщане на Хонда във Формула 1?
Според първите клюки, италианците са се сдобили с ново несъгласие, което да е профилирано в региона на основаването и развиването на задвижващите системи. Друго съмнение е за “по-силно ” несъгласие, както и за решителен глас или подобен, който да “тежи повече ” от всеки един различен глас на другите производители на задвижващи системи.
 Ферари демонстрира новия автомобил в Маранело? Ферари демонстрира новия автомобил в Маранело?
Преди броени дни Ауди се възползва от сходно несъгласие и блокира потреблението на 3D технологии за “отпечатването ” на цели детайли от мотора (картер, глава, цилиндри и други детайли). Интересното е, че тъкмо в Маранело са били на първо време в използването на тези технологии, само че в този момент ще би трябвало да се върнат към обичайните способи за произвеждане на съставни елементи за моторите с вътрешно горене.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР