Ферари продължава да задава скоростта в двудневния тест на Формула

...
Ферари продължава да задава скоростта в двудневния тест на Формула
Коментари Харесай

Райконен най-бърз до обяд във втория ден от Ф1 тестовете

Ферари продължава да задава скоростта в двудневния тест на Формула 1 в Унгария. Днес това стана с помощта на Кими Райконен, който пое щафетата на SF71H от Антонио Джовинаци през днешния ден. Финландецът записа най-бърза обиколка до обяд във втория, финален ден на " Хунгароринг ".
Със софт гуми Кими сложи време 1:16.171 мин, което бе с 0.001 секунда по-бавно от върха, подложен от неговия съотборник Себастиан Фетел с ултрасофт по време на спортния уикенд в Унгария.

Most laps, quickest time

A solid morning's work for the Iceman on the second day of testing#F1 #BudaTest pic.twitter.com/bjXaxauw5O
— Formula 1 (@F1) August 1, 2018
С второ време – 1:18.451 мин – и ултрасофт гуми преди обедната отмора остана Роберт Кубица, който се радва на много почитатели по трибуните на унгарското трасе. Талантът на Макларън Ландо Норис записа трето време, като обиколката му бе с половин секунда по-добра от вчерашната му и със единствено три десети по-слаба от тази на Фернандо Алонсо през уикенда.

Шон Гелел с Торо Росо напредна до четвъртото място, а Джордж Ръсел с Мерцедес финишира пети, радвайки се на по-позитивен старт на деня. Шести остана Антонио Джовинаци, който през днешния ден смени болида на Ферари с този на Заубер.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР