Ферари постигна първа двойна победа в Гран При на Сингапур

...
Ферари постигна първа двойна победа в Гран При на Сингапур
Коментари Харесай

Различните измерения в триумфа на Ферари на Марина Бей

Ферари реализира първа двойна победа в Гран При на Сингапур - писта, на която никой не поставяше "скудерията " измежду любимците. Себастиан Фетел и Шарл Льоклер приключиха първи и втори на "Марина Бей ", а Мерцедес остана отвън подиума, което беше положително пристигнало за отборната идея.

Успехът обаче сложи разнообразни въпроси, които отново гравитират към динамичността сред съотборниците. Льоклер беше водачът, който водеше надпреварата, само че движещият се зад него Фетел спря първи в бокса, а след това излезе пред своя съотборник. Това се оказа основно решение, тъй като не разреши на съперниците да имат късмет за първото място и подсигури двойни триумф. От друга страно, то изглеждаше незаслужено по отношение на Льоклер, който в целия уикенд показваше по-добро движение и по-стабилно каране от своя сътрудник. Монегаскът предстоящо не беше удовлетворен директно след края, само че пък в случай че Ферари бяха избрали него като любимец за постигането на трети следващ триумф в шампионата, то посланието към Фетел би било прекомерно мъчително. Още повече, че 32-годишният 4-кратен международен първенец има контракт за още един сезон със "скудерията ", откъдето надали имат желание да приключват съглашението поради фигуриращата вътре наказателна клауза в размер на 60 милиона евро.

Чуйте още за успеха на Ферари в Сингапур от щатните коментатори и анализатори на "Формула 1 Токшоу " инженер Иван Тенчев и Момчил Манчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР