Ферари имат две възможности за това как искат да се

...
Ферари имат две възможности за това как искат да се
Коментари Харесай

Ситуацията с Луис Хамилтън дава на Ферари две възможности, тъй като Шарл Льоклер предупреди

Ферари имат две благоприятни условия за това по какъв начин желаят да се отнасят с Люис Хамилтън – като и двете евентуално ще подразнят Шарл Льоклер.

Монегаските са централното зъбно колело, към което се построява италианският тим от години. Но през идващия сезон той ще се причисли към най-новата им премия - седемкратният първенец във Формула 1 Хамилтън.

Карлос Сайнц прави път на британеца, който реши да стартира нова глава от кариерата си на възраст 40. Единствената му цел ще бъде да стане първенец за рекорден осми път преди възможното му отдръпване от надпреварите.

Но в случай че Ferrari бъде в положение да се състезава за тази популярност, Leclerc ще чака от себе си да бъде един, който управлява екипа. Експертът на F1 TV Уил Бъкстън счита, че шефът на тима Фредерик Васьор има две благоприятни условия, когато става въпрос за справяне с тази обстановка.

Бъкстон има вяра, че французинът или ще би трябвало да се отнася към двамата безусловно еднообразно - или да каже на Льоклер напряко, че макар че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР