Фентъзи ролевата игра Baldur’s Gate 3 от Larian Studios получи

...
Фентъзи ролевата игра Baldur’s Gate 3 от Larian Studios получи
Коментари Харесай

Четвъртият пач донесе повече от хиляда промени в Baldur’s Gate 3 – повишена хигиена, нови подобрения в производителността и много други.

Фентъзи ролевата игра Baldur’s Gate 3 от Larian Studios получи своя четвърти огромен пач без предизвестие. Актуализацията беше толкоз огромна, че нейният лист с промени даже не се побираше в обявата на Steam.

Според Larian, четвъртият пач на Baldur’s Gate 3 включва повече от 1000 ремонти, настройки и промени. Пълният лист с тях е наличен на и ние ще ви разкажем за главните.

Larian назова главните характерности на актуализацията:

опция за персонализиране на външния тип на наемниците; режим за хора с цветна слепота (протанопия, дейтеранопия, тританопия); способност за изпращане на мъртви аватари в “Гардероба на своенравния другар “ Уизерс. Той също в този момент ще стартира да изяснява правилото на работа на гардероба; кучето Шкряб към този момент може да донесе на играча „ съвсем всичко “ и топката му ще бъде по-трудна за загуба; ако оближете парче месо от паяк в подземието „ Challenge Ball “, в този момент можете да се отровите; с помощта на гъба и сапун потребителят към този момент може да измие мръсотията, кръвта, клоунския грим и да се отърве от неприятните миризми (в играта).

В допълнение, Mintara, Halsina, Shadowheart, Laezel и Karlach имат нови анимации в лагера, рундовете на сраженията към този момент се изобразяват в журнала на багра под обособени заглавия, а играта би трябвало да стане по-стабилна.

Разработчиците също не престават да работят за възстановяване на продуктивността на Baldur’s Gate 3:

внедрени са спомагателни усъвършенствания и оптимизации на продуктивността в цялата игра; оптимизирано е осветлението в Долния град; производителността на интерфейса е усъвършенствана (задачите към този момент се извършват редом, където е възможно); времето за зареждане е понижено след избора на опцията „ Смело в багра “ заради намалените закъснения при генериране на портрети; подобрена е продуктивността при възпроизвеждане на една и съща анимация няколко пъти (например, кораби в далечината); подобрена е продуктивността в областите с тълпи от персонажи.

Наред с другите неща, четвъртият пач включва елиминиране на крашовете и сериозните неточности, корекции на скриптовете и салдото във всичките три акта, усъвършенствания на играта с контролер, дизайна на равнищата, интерфейса, звука, образните резултати и така нататък

Baldur’s Gate 3 е налична за PC (Steam, GOG) и PS5, а до края на годината ще доближи и до Xbox Series X и S (без локалния Xbox Series S). Студиото също ще продължи да работи върху поправките и подобренията на играта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР