Феновете с орлови очи на Тейлър Суифт не отне много

...
Феновете с орлови очи на Тейлър Суифт не отне много
Коментари Харесай

Феновете с орлови очи на Тейлър Суифт забелязват очарователни подробности за обувките Eras Tour на Травис Келс

Феновете с орлови очи на Тейлър Суифт не лиши доста време, с цел да виждат нещо доста сладко в това, което Травис Келс носеше, когато той се причисли към нея на сцената.

Гаджето на музикалната икона се включва в действието и той се появи изненадващо по време на песента й I Can Do It With A Broken Heart. 34-годишният Травис се появи на сцената в смокинг, до момента в който се причисли към танцьорите на Тейлър за театралното зрелище – и няма потребност да споделям, че близо 90 000-те фенове го зарадваха. да се чуе, само че новината накара обществените медии да се побъркат и тези в предните няколко реда трябваше да видят нещо, което може би останалите от нас изцяло пропуснаха. Тейлър е известна с това, че носи обувки на Louboutin с алена долна част, когато извършва, а тесният завършек на Kansas City Chiefs се включи в акта.

Феновете ще знаят, че тя употребява друг чифт токчета или ботуши за всяко от облеклото си, само че тя не стопира дотук. Интелигентните обувки на Травис също имаха червен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР