Феновете реагираха емоционално след скорошната поява на Никол Кидман на

...
Феновете реагираха емоционално след скорошната поява на Никол Кидман на
Коментари Харесай

Това Никол Нидман ли е? Звездата се осакати с пластични операции

Феновете реагираха прочувствено след скорошната поява на Никол Кидман на демонстрация на " Амазон Прайм ", по време на която звездата се появи с неузнаваемо лице.

Променените черти на Кидман, която се показа на премиерата на сериала " Експатс ", накара хиляди да разясняват, че Кидман е „ доста друга “ и че би трябвало да бъде „ по-внимателна “, когато става въпрос за пластична хирургия.

Други пък нарекоха новото ѝ лице „ ужасяващо “. " Какво се случва с лицето на Никол Кидман? Тя просто към този момент не наподобява на себе си ", написа почитател на актрисата в обществената мрежа X.

Козметичната хирургия предлага разнообразни благоприятни условия за битка с признаците на стареене, от лифтинг на лицето до инжектиране на ботокс. Фейслифтингът стяга отпуснатата кожа, до момента в който ботоксът изглажда бръчките, като краткотрайно сковава мускулите на лицето.

Въпреки че тези процедури могат да обезпечат ефикасни резултати, те също носят опасности и изискват деликатно изследване. Консултацията с дипломиран еластичен хирург е от решаващо значение за установяване на най-подходящия метод за самостоятелните потребности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР