Феновете, радващи се на все по-добрите отношения между Ник Кирьос

...
Феновете, радващи се на все по-добрите отношения между Ник Кирьос
Коментари Харесай

Джокович и Кирьос ще изиграят благотворителен мач на „Rod Laver Arena“


Феновете, радващи се на все по-добрите връзки сред Ник Кирьос и Новак Джокович, получиха доста добра вест. В петък (13 януари) двамата ще се изправят един против различен в благотворителен мач, който ще се организира на митичния „ Rod Laver Arena “. Билетите за дуела ще костват едвам 20 $, а събраните средства ще бъдат дарени за фондацията на австралийската тенис федерация.

Джокович стартира сезона по превъзходен метод, като през вчерашния ден завоюва своята 92-ра купа в Тура, триумфирайки на ATP 250 шампионата в Аделаида. От своя страна Кирьос планираше да започва акцията с присъединяване на United Cup, само че контзия в глезена обърка проектите му и международният №21 към момента не е играл от началото на годината.

Благотворителният шампионат в Мелбърн, носещ името „ Perfect Practice “, ще се организира от 9 до 13 януари. Двубоите ще се играят в формалния формат на ATP, а в шампионата ще се изявят още доста звезди в лицето на Рафаел Надал, Даниил Медведев, Холгер Руне, Денис Шаповалов, Феликс Оже-Алиасим, Хуберт Хуркач, Стан Вавринка, Доминик Тийм, Александър Зверев, Арина Сабаленка, Джесика Пегула, Кори Гоф и Мария Сакари.

Организаторите осведомят още, че от понеделник до четвъртък цените на билетите ще бъдат 5 $ за деца и 10 за възрастни, а всички мачове ще бъдат предавани онлайн в формалния YouTube канал на Australian Open.

Пълна стратегия на шампионата:

Понеделник, 9 януари:

Даниил Медведев – Холгер Руне (начало в 07:15)

Вторник, 10 януари:

Кори Гоф – Джесика Пегула (начало в 09:45)

Сряда, 11 януари:

Феликс Оже-Алиасим – Кристиан Гарин (начало в 04:00)

Новак Джокович – Даниил Медведев (начало в 05:15)

Четвъртък, 12 януари:

Александър Зверев – Доминик Тийм (начало в 06:00)

Арина Сабаленка – Мария Сакари (начало в 07:15)

Рафаел Надал – Хуберт Хуркач (начало в 09:45)

Петък, 13 януари:

Новак Джокович – Ник Кирьос (начало в 09:30)
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР