Феновете призоваха Jedward да бъде пуснат в къщата на Celebrity

...
Феновете призоваха Jedward да бъде пуснат в къщата на Celebrity
Коментари Харесай

Лицето на Jedward иска да влезе в къщата на Celebrity Big Brother, за да се изправи срещу Луис Уолш след неприятни коментари

Феновете приканиха Jedward да бъде пуснат в къщата на Celebrity Big Brother, с цел да провокира „ безпорядък “ за Louis Walsh.

Това се случва, откакто звездата от X Factor се похвали, че е „ направил £5 милиона “ от новото певческо осъществяване през нулата, откакто близнаците, родени в Дъблин, станаха известни в шоуто през 2009 година – макар че от този момент споделиха, че в никакъв случай видях едно пени от него.

Обсъждайки предходния си акт с артиста от Coronation Street Колсън Смит, Луис назова двойката „ гнусна “. Когато Колсън пошегува „ само че те се оправиха добре “, Луис разкри: „ Получих пет милиона лири за тях. Кълна се в живота на майка ми. И бяха подли. Те бяха оригиналност. Но ужасно за шоуто.

След мненията на Луис, Джедуард и тяхната близка другарка Джема Колинс – които са се присъединили в Биг Брадър на звездите – желаеха да знаят къде са отишли ​​парите. В Instagram двойката добави: „ Луис Уолш е невъзмутима с*****, която даже не ни изпрати цветя, когато майка ни умря. “ Те с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР