Феновете от Сектор Г излязоха с позиция във Фейсбук преди

...
Феновете от Сектор Г излязоха с позиция във Фейсбук преди
Коментари Харесай

Сектор Г: Ще се видим на стадиона! ЦСКА зове!

Феновете от Сектор Г излязоха с позиция във Facebook преди идната среща сред ЦСКА и Зоря в Лигата на конференциите. Както е известно, управляващите позволиха съществуването на почитатели по трибуните против зелен документ или негативен PRC тест.

Ето кавко оповестиха от:Трибуна Сектор Г ":

" Армейци,

Както знаете от през днешния ден, с цел да следим нашия обичан тим, е належащо да предоставим Зелен документ за имунизация срещу Covid-19 на влизане на стадиона. Тези от вас, които не са се ваксинирали, ще могат да посетят профилираните пунктове за тестване през днешния ден или на следващия ден преди мача.

Ще бъдат отворени 2 пункта - един пред музея на Армията и един до почитател магазина, като те ще бъдат с работно време от 12:00 до 19:00 ч. Утре с изключение на тях ще работят още 3 пункта към Националния стадион " Васил Левски " с работно време от 11:00. до 22:00 ч. Цената на антигенния тест ще бъде 10 лева

Билетните каси на Армията ще работят от 12 до 19 ч. през днешния ден, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на " Гурко " от 11:00 ч. до края на първото полувреме на срещата, която стартира в 22:00. Ще се забележим на стадиона! ЦСКА зове! ", написаха ентусиастите в алено.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР