Феновете на Ювентус могат да бъдат спокойни за вратарския пост

...
Феновете на Ювентус могат да бъдат спокойни за вратарския пост
Коментари Харесай

Шчесни излезе от дебелата сянка на Буфон


Феновете на Ювентус могат да бъдат спокойни за вратарския пост след предстоящото в скоро отдръпване на огромния Джанлуиджи Буфон.

39-годишният италианец има съвършен правоприемник в лицето на полския пазач Войчех Шчесни. В това се убедиха милиони по време на дербито от 18-ия кръг на Серия А против Рома на " Ювентус Стейдиъм " нощес.

" Бианконерите " водеха съвсем през целия мач след попадение на Мехди Бенатия при започване на първото полувреме. Рома оказа гневна опозиция и до последно търсеше най-малко тъждество и можеше да го реализира в третата минута на добавеното време.

Тогава Джорджо Киелини и Мехди Бенатия с дружни старания подариха топката на младия чешки нападател на " вълците " Патрик Шик. Острието на Рома изскочи очи в очи с Шчесни, който с невъзмутима интервенция предотврати заплахата по метод, който даже взискателният усет на Буфон би харесал.

Какъв по-добър подарък за Коледа за почитателите на " Старата госпожа " от три точки и увереността, че и в бъдеще вратата ще бъде в сигурни ръце?

С триумфа Ювентус редуцира задатъка на водача Наполи на единствено една точка и към този момент е въпрос единствено на време да си върне водачеството в Серия А.

Сэйв Шченсного за пару минут до конца матча. pic.twitter.com/tSsR7ND3bn
— Drafts (@dotrustaff) December 24, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР