Феновете на World of Warcraft в Китай ще трябва да

...
Феновете на World of Warcraft в Китай ще трябва да
Коментари Харесай

Тези фенове на World of Warcraft трябва да архивират своите герои, вещи и напредък

Феновете на " World of Warcraft " в Китай ще би трябвало да архивират историята си на игра, защото дистрибуторът на хитовата игра приключи съглашението си с Blizzard Entertainment.

В писмо до потребителите във вторник Джон Хайт, общоприет управител на франчайза Warcraft на Blizzard, сподели, че екипът " работи интензивно, с цел да създаде функционалност, която ще ви разреши да запазите вашите игрови герои, движимости и прогрес ". Компанията се пробва да убеди играчите, че няма да изгубят напредъка си в играта.

Blizzard, поделение на Activision Blizzard, и неговият дълготраен китайски сътрудник, игралния колос NetEase, оповестиха през ноември, че няма да възобновят лицензионните съглашения, които изтичат през януари.
 Илон Мъск съпостави Белоградчишките скали с фентъзи видео игра
Шефът на Tesla съпостави едно от естествените благосъстояния на България с фентъзи видео игра

Милиардерът наподобява очарован и това стана шлагер в Twitter

Тези покупко-продажби обгръщат публикуването на няколко известни заглавия на Blizzard в континентален Китай, в това число " World of Warcraft ", " Hearthstone " и " Diablo III ", от 2008 година насам. В обособени изказвания и двете страни споделиха, че не са в положение да доближат до ново съглашение по основни условия, без да дават спомагателни детайлности.

Activision Blizzard търси нов дистрибутор в Китай, уточни Хайт. Той изясни, че компанията договаря с евентуални сътрудници и ще продължи да води такива полемики, " до момента в който откри уместно решение ".
 Сериалът
Сериалът " Игра на тронове " донесе €180,7 милиона на стопанската система на Хърватия

Снимките на хитовия сериал отвориха ниша към нов вид туристически услуги

Междувременно Blizzard и NetEase работят за завършване на проект за преход и ще разгласят детайлности за това по какъв начин играчите могат да архивират своите игри през януари, добави той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР