Феновете на Уест Хем критикуваха Калвин Филипс след представянето му

...
Феновете на Уест Хем критикуваха Калвин Филипс след представянето му
Коментари Харесай

Калвин Филипс бе определен като „най-лошото подписване в историята на Уест Хям“, тъй като последният показ предизвика брутален отговор

Феновете на Уест Хем подлагаха на критика Калвин Филипс след представянето му против Бърнли в неделя, където той беше засечен на полувремето.

Английският национал, който се причисли към " чуковете " чартърен от Манчестър Сити през януари, стартира в три халфови линии дружно с Томас Соучек и Джеймс Уорд-Проус. Въпреки това, Филипс се бореше и можеше да се оправи по-добре в построяването на първия гол, когато Бърнли поведе.

Дейвид Датро Фофана проби над Найеф Агерд и Филипс с лекост, преди да прати топката в горния ъгъл. Бърнли удвои преимуществото си, преди Дейвид Мойс да направи двойна промяна на почивката, като Филипс и Уорд-Проуз отстъпиха място на Едсон Алварес и Майкъл Антонио.

Това постави завършек на разочароващото изцяло показване на Филипс, който извърши единствено 22 от 28-те си паса от самото начало, а почитателите на Уест Хем не можаха да не изкажат разочарованието си от дадения чартърен полузащитник. Един даже стигна до такава степен, че сподели, че Филипс може да е едно от най-лошите им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР