Феновете на ЦСКА-София се обявиха против отлагането на мача с

...
Феновете на ЦСКА-София се обявиха против отлагането на мача с
Коментари Харесай

Привържениците на ЦСКА-София се обявиха против отлагането на мача с Левски

Феновете на ЦСКА-София се оповестиха срещу отлагането на мача с Левски. По-рано през днешния ден се появи информация, съгласно която управлението на “сините” е поискало отсрочване на дербито, защото карантината на инфектираните футболисти ще завърши 2-3 дни преди мача и това ще попречи на отбора да организира естествена подготовка.

Привържениците на “червените” обаче скочиха против сходен процес, като споделиха вижданията си във Facebook групата “Червена София”

Ето цялата обява без редакторска интервенция:

“Готви се следващото решение в ущърб на нашият клуб...
След като молбата на ЦСКА за отсрочване на мача с Локомотив Пловдив беше отхвърлена, ЦСКА изигра и загуби мача си в Пловдив и единствено няколко дни по-късно игра посещение в Швейцария...

Днес БФС готви отсрочване на безконечното дерби, заради незадоволително време за подготовка на клетниците от крайният квартал.

До тук добре, ще си кажи някой, само че безконечното дерби идва след двуседмична пауза за националният тим и ЦСКА се нуждае от мач, с цел да влезе в темп преди мача си от лига Европа...

Надявамe се всички забъркани страни да не погазят следващият закон, с цел да няма следващият двоен критерий, за Подуене може, а за ЦСКА не може и мача с клетниците да се играе по програма”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР