Феновете на ЦСКА са събрали 4000 лв. за глобата на

...
Феновете на ЦСКА са събрали 4000 лв. за глобата на
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА събраха 4000 лв. за глобата на Стойчо Младенов

Феновете на ЦСКА са събрали 4000 лева за санкцията на Стойчо Младенов и са ги внесли в деловодството на клуба, стана ясно от обява в обществените мрежи.

Треньорът на " армейците " бе глобен за " уронване на престижа на съдиите " измежду мача против " Локомотив " София от Първа лига.

" Група почитатели от разнообразни браншове и фракции независимо събраха сумата за санкцията на Стойчо Младенов, която той получи поради изявлението си след мача с " Локомотив " София. Смятаме, че всеки един армеец, който пази енергично ЦСКА, заслужава нашата безрезервна поддръжка. Време е всички да проумеят, че едно същинско деяние значи доста повече от хиляди празни приказки и славоблудства. И ще продължим да го потвърждаваме! ", написаха ентусиастите от " Трибуна Сектор Г ".

В четвъртък (9 декември) ЦСКА ще се надява и на поддръжка от трибуните при семейството си на " Рома " в последния мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Срещата ще бъде излъчена онлайн по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио стартира 45 минути по-рано.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР