Феновете на ЦСКА продължават да искат нов стадион, или по-точно

...
Феновете на ЦСКА продължават да искат нов стадион, или по-точно
Коментари Харесай

Ще се самоубият ли феновете на ЦСКА с гласуването?

Феновете на ЦСКА не престават да желаят нов стадион, или по-точно " Българска войска " да бъде реконструиран, какъвто в действителност е планът. Жалбите от претендента за кмет на софийския регион " Красно село " - Николай Веселинов, към този момент осуетяват и бавят процеса. Гневни на това, хиляди почитатели на най-титулувания български клуб, обявиха преди време, че ще покажат мощта си на локалните избори, които са през днешния ден.

Софиянци не престават да таят очаквания, че ще бъде определен съответен кмет, както и общински съвет, които да побутнат напред реконструкцията на " Армията ", само че се оказва, че много от тях драскат по бюлетините, което ги прави невалидни.

В обществените мрежи се появиха доста фотоси на хартиените носители от страната, на които е изписано: " Справедливост за ЦСКА ", " ЦСКА ще има нов стадион ", " К*р за БФС! ", я там, където попада името на " професионалния жаблоподател ", както всички жигосаха Николай Веселинов, написа против семейството му: " Не на платените жалбоподатели "!



Разбира се, всички почитатели на ЦСКА имат своите любимци, само че от много време насам те не съумяха да се обединят зад едно име и да се гласоподава " накуп ". Сега гласовете им за разхвърляни за други претенденти за кметове, които не са измежду авансово посочените за любимци, а огромна част от бюлетините ще са невалидни, което може да им изиграе неприятна смешка и след това ще би трябвало да се сърдят сами на себе си.
ТЕМА преди 10 минути 196 преди 17 минути 227 преди 26 минути 261
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР