Феновете на ЦСКА от една от най-големите организации Офендърс поискаха

...
Феновете на ЦСКА от една от най-големите организации Офендърс поискаха
Коментари Харесай

Фракция на ЦСКА: Ганчев, махни Стоилов!

Феновете на ЦСКА от една от най-големите организации " Офендърс " желаеха от притежателя Гриша Ганчев да освободи от клуба Стойчо Стоилов. Привържениците са гневни от селекцията, от представянето на отбора, който в събота записа срамна загуба с 1:3 от Черно море на " Българска войска ", от налагането на избрани играчи. И показват, че за всичко това е отговорен точно Стоилов.

" Искаме да обърнем внимание на това, че идващите редове разкриват само и единствено нашата персонална позиция като група, участваща дружно с останалите момчета в организацията и представянето на " Сектор Г " като ултра естрада.

Казват, че утрото било по-мъдро от вечерта, единствено че явно при нас в ЦСКА тази общоизвестна максима не важи. Няма да разясняваме в елементи днешното управително решение по отношение на новия (?) старши треньор на тима, защото това е просто капка в морето и едно от многото дребни камъчета, които " прекатурнаха каруцата ". Искаме по-скоро да стигнем до воденичния камък, който я е затиснал в профил в канавката и не ѝ разрешава да върви напред ", пишат последователите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР