Феновете на ЦСКА готвят редица протести, докато мечтата им за

...
Феновете на ЦСКА готвят редица протести, докато мечтата им за
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА блокират София в петък заради Българска армия

Феновете на ЦСКА готвят редица митинги, до момента в който фантазията им за нов стадион не стане действителност. На клуба пречи политикът от Демократична България и претендент за кмет на " Красно село " Николай Веселинов, който подаде тъжба в последния миг и по този начин реконструкцията се отсрочва за неопределен срок.

Ето какво написаха от Сектор " Г " във " Facebook ":

" Армейци,

С оглед събитията от последните 24 часа бихме желали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни по отношение на по този начин мечтаната реорганизация на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всевъзможни знайни и незнайни човеци да " мътят водата " и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си фантазии.

В петък след мача с " Арда " ще се насочим към Орлов мост. В последно време в региона на София е много прохладно, тъй че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра по-късно - ще бъде решено и оповестено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на обичания си клуб да участва в петък или на стадиона, или в случай че не може - по-късно в 18.30 ч. на Орлов мост.

Предупреждаваме и всички забъркани и виновни лица по веригата - това е единствено началото. Няма да спрем и няма да се откажем до момента в който фантазията ни не стане факт. А който дълготрайно и по лично предпочитание си играе с огъня има огромна възможност най-после и да се опари...

САМО ЦСКА! ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР